Het is heel eenvoudig, u plaatst een stukje code op een door uw bepaalde plaats op uw website, dit stukje code geeft adverteerders de mogelijkheid om via een betaalnummer direct op uw website te adverteren met een tekstlink of met een banner.


Tekstlinks
In de source van uw website plaatst u een heel klein stukje code wat automatisch een rijtje tekstlink-advertenties op uw website plaatst. (voorbeeld 1 + 2)

Potentiele adverteerders kunnen door middel van een invulscherm met een betaalnummer hun tekstlink aan de rij toevoegen, deze nieuwe tekstlink-advertentie komt dan bovenaan de lijst. Alle andere tekstlink-advertenties zakken dan automatisch 1 plaats naar beneden en de onderste tekstlink-advertentie vervalt. (voorbeeld 3)

U kunt meerdere advertentieblokken aanmaken voor uw site en voor ieder blok kunt u zelf het aantal tekstlinks bepalen.

U kunt hier ook een demo van bekijken

Banners
In de source van uw website plaatst u een heel klein stukje code wat een banner op uw website zet.


Adverteer hier voor € 1,30

Als een adverteerder ook op die plaats met een banner wil adverteren komen de banners automatisch in een pool waarbij bij iedere refresh een andere banner verschijnt, als er dus 5 banners in de pool zitten zal iedere banner dus eens in de 5 views op uw website worden vertoond. Als webmaster bepaaldt u zelf de levensduur van die banners op uw website en daarmee natuurlijk ook uw verdiensten.

U stelt namelijk zelf een bepaalde tijdsperiode, het aantal views of het aantal bannerkliks voor de banners in. Nadat de door uw ingestelde limiet is verstreken zal de banner automatisch weer van uw website verdwijnen.U kunt meerdere advertentieblokken met verschillende bannerformaten aanmaken, naast de gangbare formaten kunt u ook zelf een eigen formaat aanmaken.

U kunt hier ook een demo van bekijken


Regels & voorwaarden
Als webmaster kunt u zelf de regels voor het adverteren op uw website bepalen, iedere adverteerder krijgt voor hij gaat adverteren de door u opgestelde regels te zien. Mocht de tekstlink of banner toch niet aan de door u opgestelde regels voldoen dan is die heel simpel door uzelf te verwijderen.

Dataverkeer
De tekstlinks worden door ons gehost en de banners door de adverteerders. Het kost u dus geen dataverkeer!

Kosten voor de adverteerders
De adverteerders betalen eenmalig € 1,30 om hun link te activeren.

Verdiensten voor de webmasters:

Verdiensten .NL sites .BE sites
per tekstlink € 0,50 € 0,50
per banner € 0,50 € 0,50

Bovenstaande tarieven zijn incl. BTW


Rekenvoorbeeld
Stel, u heeft 2 tekstlink advertentieblokken met tekstlinks waarin iedere dag 6 nieuwe links worden geplaatst, daarnaast heeft u ook 4 banner advertentieblokken verspreid over uw website waar 4 keer per dag een nieuwe banner wordt geplaatst.

Uw verdiensten:

Soort link
Opbrengst per link
Aantal p/dag
Totaal
Tekstlink
€ 0,50
6
€ 93,00
Banners
€ 0,50
4
€ 62,00

Uw maandelijkse inkomsten: € 155,00


Wanneer en hoe krijg ik betaald?
De uitbetalingen vinden eens per kwartaal plaats op uw bank- of girorekening. We hanteren een minimum uitbetalingsbedrag van € 25,- (€ 50,- voor partners uit Belgie). Heeft u in een kwartaal minder dan het minimum uitbetalingsbedrag bij elkaar gespaard, dan schuift het tegoed -uiteraard-door naar het volgende kwartaal.

Meld u nu gratis aan!
U ziet het, met een minimale inspanning en een maximale controle kunt u op een simpele manier heel gemakkelijken direct geld verdienen met uw website.
Klik hier om u nu gratis aan te melden of hier als u toch zoekt naar andere manieren (affiliates) om uw website winstgevend te maken.

Zelf adverteren?
Alle websites die aangemeld zijn bij het Affiliate Centrumzijn ook terug te vinden op de site van het PromotieCentrum. Daar kunt u, net als alle andere adverteerders, natuurlijk ook zelf een keuze maken waar u zou willen adverteren met uw website en op die manier heel direct reclame maken voor uw website.

 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Disclaimer | Sitemap | FAQ | Affiliate Links | Contact
All content copyright 2005 AffiliateCentrum / PromotieCentrum
Alle rechten voorbehouden.